top of page

Salon Shhh er en humoristisk forestilling for voksne. Den foregår i salonen De Fire Hårtider, hvor vi med udgangspunkt i de to frisører Tina og Malene og deres utallige kunder undersøger hemmelighedens væsen; løgnen og sandheden, facadekultur; sladrekællinger og ansigtstab; befrielsen, skuffelsen og den frydefulde pinagtighed, der opstår, når en hemmelighed deles. 

De to frisører charmerer sig ind på mig lige fra starten med deres gennemførte karakterarbejde og velskrevne dialog. God gammeldags selvironi er i højsædet, og det er jeg vild med. Med parykker, der hænger alle steder i lokalet, får de to frisører afløb for alle de hemmeligheder – små som store – de hører fra deres kunder, og de to skuespillere bevæger sig ind og ud af alskens karakterer og fysiske udtryk. Man keder sig ikke et sekund - Ungt Teaterblod, se anmeldelsen her!

Salon Shhh

MaNGLER DU UNDERHOLDNINGEN?

Køb af forestilling

'Salon Shhh - du har det ikke fra mig' garanterer en rigtig god og underholdende aften i selskab med Tina og Malene, der sikkert minder om nogen, du allerede kender. Forestillingen er helt ideel til din firmafest, runde fødselsdag eller noget helt tredje, du aldrig vil glemme.

Forestillingen er fuld af gode grin, gamle frisørvaner og hemmeligheder om alt fra uovervindelig flyskræk til billig

håndsæbe på dyre flasker.

Salon Shhh er for alle, der har en affære, en drøm eller en last. Forestillingen er for

de, der kender til at have dialog med selv, som de ikke nødvendigvis deler med andre - faktisk alle, der nogensinde har haft en hemmelighed.

Forestillingen har spillet på flere scener, spillesteder og som turné.

Scenografien er mobil og kan tilpasses forskellige rum.

 

Spilleareal ca. 5 x 5 m. 

Spilletid ca. 50 minutter. 

Målgruppe: 15 år og op.

 

Kontakt os for mere info

om pris og praktiske

forhold lige her.  

 

"Jeg havde det som, at det var min egen frisørsalon, jeg sad i, og jeg havde en trang til at høre mere og mere sladder. Skuespillerne mindede mig så meget om mine egne frisører, at det næsten var skræmmende" 

- Julie, 23

Holdet bag forestillingen 

Tekst: Josephine Eusebius 

Instruktion: Trine Lavgesen 

Medvirkende: Ida Lund & Mathilde Eusebius 

Lyddesign: Sofie Voight Simonsen

Rekvisitør: Thea Schou-Nygaard  

bottom of page