teater

[døgdi]

HvEM ER

Vedkommende og aktuelt børne-/ungdomsteater med fokus  på den gode historie. 

teater [døgdi] blev dannet i november 2013 og består af skuespillerne Ida Lund og Mathilde Eusebius og dramatiker Josephine Eusebius. 

teater [døgdi] skaber vedkommende og aktuelt børne- og ungdomsteater med fokus på den gode historie. Vi laver ny dansk dramatik og har fokus på at fortælle nuancerede historier med en humoristisk tilgang til det alvorlige. teater [døgdi] blev stiftet i 2014 og består af dramatiker Josephine Eusebius og skuespillere Ida Lund & Mathilde Eusebius.


Vi allierer os med [døgdie] kunstnere, scenografer, instruktører, lyddesignere og teknikere fra projekt til projekt, som kan tælle forestillinger og pop-up projekter.

Gruppen opstod i 2014 og med bund i vækstlaget producerede teater [døgdi] 'er jeg varm på panden?' til Grow på Teater Grob og siden 'Salon Shhh - du har det ikke fra mig' til Huset-KBH og turné. 

‘Bustin Jieber har brug for en pause’ blev produceret i 2018 og var teater [døgdi]s første børne- og ungdomsforestilling. Den er refusionsgodkendt og har spillet for over 4000 publikummer siden januar 2018. Læs meget mere om Fanny og Carolines Bustin Jieber-fanklub lige her.

[døgdi]s nyeste ungdomsforestilling hedder BOLDBANEN. En forestilling om grænser, seksualitet og mobning. Forestillingen er refusionsgodkendt og turnerer i 2020 og 2021. Læs mere om Siljas historie, praktiske omstændigheder og priser her.

Dygtig [døgdi], adjektiv:

- med gode evner eller forudsætninger 

- grundig; ordentlig; eftertrykkelig