VEDKOMMENDE OG AKTUELT BØRNETEATER MED FOKUS PÅ DEN GODE HISTORIE

teater [døgdi] består af skuespillerne Ida Lund og Mathilde Eusebius og dramatiker Josephine Eusebius. 

Vi laver ny dansk dramatik og har fokus på at fortælle nuancerede historier med en humoristisk tilgang til det alvorlige.


Vi allierer os med [døgdie] kunstnere, scenografer, instruktører, lyddesignere og teknikere fra projekt til projekt, som kan tælle både forestillinger og pop-up projekter.

Gruppen opstod i 2014 og med bund i vækstlaget producede teater [døgdi] 'er jeg varm på panden?' til Grow, Teater Grob og 'Salon Shhh - du har det ikke fra mig' til Huset KBH og turné.

‘Bustin Jieber har brug for en pause’ blev skabt i 2018 og var teater [døgdi]s første børne- og ungdomsforestilling. Den er refusionsgodkendt og har spillet for over 4000 publikummer siden januar 2018. 

I 2019 kom [døgdi]s ungdomsforestilling BOLDBANEN til verden. En forestilling om grænser, seksualitet og mobning. Forestillingen er refusionsgodkendt og turnerer i 2021 og 2022. Læs mere om Siljas historie, praktiske omstændigheder og priser her.

I efteråret 2021 havde vi premiere på BILLES BEKYMRING for de 9-12 årige. Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond. I 2022 og 2023 skal forestillingen ud på landevejene. Forestillingen besøger bl.a. ZeBU i april 2023. Læs mere her.

I dette efterår kaster vi os ud i en co-produktion med de erfarne kræfter fra Teater Hund & co., når vi producerer FAKTISK BARE FRI - en musikalsk hyldest til de store følelser. 

Forestillingen er en familieforestilling fra 5 år og op og spiller på Krudttønden fra 9. november-4. december 2022. 

Læs mere og book billetter lige her.

Dygtig [døgdi], adjektiv:
MED GODE EVNER ELLER FORUDSÆTNINGER - GRUNDIG; ORDENTLIG; EFTERTRYKKELIG