teater

[døgdi]

HvEM ER

Vedkommende og aktuelt børne-/ungdomsteater med fokus  på den gode historie. 

teater [døgdi] består af skuespillerne Ida Lund og Mathilde Eusebius og dramatiker Josephine Eusebius. 

teater [døgdi] skaber vedkommende og aktuelt børne- og ungdomsteater med fokus på den gode historie. Vi laver ny dansk dramatik og har fokus på at fortælle nuancerede historier med en humoristisk tilgang til det alvorlige.


Vi allierer os med [døgdie] kunstnere, scenografer, instruktører, lyddesignere og teknikere fra projekt til projekt, som kan tælle forestillinger og pop-up projekter.

Gruppen opstod i 2014 og med bund i vækstlaget producerede teater [døgdi] 'er jeg varm på panden?' til Grow på Teater Grob og siden 'Salon Shhh - du har det ikke fra mig' til Huset-KBH og turné. 

‘Bustin Jieber har brug for en pause’ blev produceret i 2018 og var teater [døgdi]s første børne- og ungdomsforestilling. Den er refusionsgodkendt og har spillet for over 4000 publikummer siden januar 2018. Læs meget mere om Fanny og Carolines Bustin Jieber-fanklub lige her.

[døgdi]s seneste ungdomsforestilling hedder BOLDBANEN. En forestilling om grænser, seksualitet og mobning. Forestillingen er refusionsgodkendt og turnerer i 2020 og 2021. Læs mere om Siljas historie, praktiske omstændigheder og priser her.

I november 2021 får BILLES BEKYMRING premiere på ZeBU. Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond, og vi glæder os meget til at løfte sløret for mere information. 

Dygtig [døgdi], adjektiv:

- med gode evner eller forudsætninger 

- grundig; ordentlig; eftertrykkelig