VEDKOMMENDE OG AKTUELT BØRNETEATER MED FOKUS PÅ DEN GODE HISTORIE

teater [døgdi] består af skuespillerne Ida Lund og Mathilde Eusebius og dramatiker Josephine Eusebius. 

Vi laver ny dansk dramatik og har fokus på at fortælle nuancerede historier med en humoristisk tilgang til det alvorlige.


Vi allierer os med [døgdie] kunstnere, scenografer, instruktører, lyddesignere og teknikere fra projekt til projekt, som kan tælle både forestillinger og pop-up projekter.

Gruppen opstod i 2014 og med bund i vækstlaget producede teater [døgdi] 'er jeg varm på panden til Grow, Teater Grob og 'Salon Shhh - du har det ikke fra mig' til Huset KBH og turné.

‘Bustin Jieber har brug for en pause’ blev skabt i 2018 og var teater [døgdi]s første børne- og ungdomsforestilling. Den er refusionsgodkendt og har spillet for over 4000 publikummer siden januar 2018. 

 

I 2019 kom [døgdi]s ungdomsforestilling BOLDBANEN til verden. En forestilling om grænser, seksualitet og mobning. Forestillingen er refusionsgodkendt og turnerer i 2021 og 2022. Læs mere om Siljas historie, praktiske omstændigheder og priser her.

I slut oktober 2021 inviterer vi indenfor til BILLES BEKYMRING for de 9-12 årige. Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond og får premiere på ZeBU d. 31. oktober 2021. Læs mere her

DYGTIG [døgdi], ADJEKTIV:
MED GODE EVNER ELLER FORUDSÆTNINGER - GRUNDIG; ORDENTLIG; EFTERTRYKKELIG